Vergelijk de aanbieders en ontvang de beste prijs!

Oude telefoon inleveren voor geld bij Vodafone

Posted by on sep 19, 2012 in Uncategorized | 0 comments

Je kunt niet alleen je oude telefoon inleveren bij losstaande cash-back bedrijven maar ook bij het bekende telecom bedrijf Vodafone. Net als alle andere cash-back bedrijven geeft ook Vodafone aan deze oude mobiele telefoons een ‘nieuw leven’ te geven. Dit gebeurd dan in ontwikkelingslanden waar ze erg geholpen zijn met jou oude telefoon. Vodafone werkt met een partner genaamd ReCell. Deze zet zich in voor het geven van een nieuw leven aan het oude mobieltje wat jij inlevert en/of recyclet de onderdelen. Maar waarom zou jij nou je oude telefoon inleveren bij Vodafone?

Je oude telefoon inruilen voor erg veel geld!

Cash4Mobile is natuurlijk een van de marktleiders als het gaat om de prijs die men betaald voor een oude telefoon. Vodafone doet het daarentegen ook niet slecht en biedt ook erg hoge prijzen voor jou oude telefoon. Ze nemen net zoals andere cash-back bedrijven zowel werkende als niet-werkende telefoontjes aan. Wel wordt er maar liefst 25% van de originele prijs betaald wanneer hij niet meer werkt.

Niet alleen je oude telefoon inleveren maar ook tablets

Vodafone is een van de weinige afnemers die ook Tablets aannemen. Natuurlijk is dit bedrijf natuurlijk erg grootschalig en gaan er miljoenen om in dit bedrijf. Omdat er ook veel geld in dit bedrijf rondgaat is het eigenlijk ook niet gek dat er ook Tablets worden aangenomen. Als een bedrijf meerdere producten van jou koopt, wil dit meestal zeggen dat er genoeg financiële middelen zijn binnen het bedrijf. Je moet natuurlijk wel het geld hebben voor al die mensen die hun oude telefoon inleveren voor geld.

Makkelijke en snel je telefoon inruilen voor geld

De website van Vodafone is erg gemakkelijk en snel. Zo wordt er goed beschreven waar de telefoon aan moet voldoen, dus de gestelde eisen, maar ook de prijs die ervoor wordt betaald en het is erg makkelijk om je eigen telefoon te selecteren. Bij sommige cash-back bedrijven is het wat lastiger de juiste telefoon te selecteren en te zien wanneer er nou welke prijs wordt betaald voor je telefoon. Je telefoon inleveren bij Vodafone is dus vergeleken zijn concurrenten erg makkelijk en snel!

Als je jouw telefoon inlevert en kiest voor een nieuw toestel is het verstandig te kiezen voor sim only. Daarmee betaal je niet voor je toestel, maar enkel voor je belminuten (of internet en sms). De goedkoopste simonly helpt je bij een keuze maken tussen de sim only providers. Lever je telefoon in en kies voor een sim only abonnement om te besparen!

Betrouwbaarheid is erg hoog bij Vodafone

Vodafone is natuurlijk al een van de grootste bedrijven in de telecom wereld. Daarom is de betrouwbaarheid bij deze bedrijven natuurlijk erg groot. Ze willen iedereen goed behandelen omdat ze anders deze reputatie kwijt raken. Hierdoor kun je er wel zeker vanuit gaan dat Vodafone erg betrouwbaar is en dat je dus zonder grote problemen jou telefoon op kan sturen.

Je oude telefoon inruilen voor geld is goed voor het milieu en de ontwikkelingslanden!

Ook bij Vodafone is het natuurlijk goed voor het milieu als jij, jou oude telefoon inruilt bij dit bedrijf. De telefoon wordt of gebruikt in de ontwikkelingslanden of hij wordt gerecycled. Je oude telefoon inruilen voor geld is dus eigenlijk alleen maar goed. Dit betekent namelijk dat beide kanten erg blij zijn. Jij krijgt geld voor je oude mobiel en mensen in de derde wereld landen krijgen een telefoon.

Je oude telefoon inruilen voor geld bij Vodafone

Bovenstaande aspecten hebben beschreven waarin Vodafone uitblinkt. De conclusie is daarom ook dat Vodafone een van de grote cash-back bedrijven is als het gaat om oude telefoontjes. Wacht dus niet langer en verkoop je oude telefoon vandaag nog.

Niet overtuigd van Vodafone en wil je, je telefoon inleveren bij andere bedrijven? Klik dan snel hieronder.

Oude telefoon inleveren voor geld bij Zonzoo
Oude mobiel inleveren bij GSMloket, dat kan!
Telefoon inruilen voor geld bij Cash4Mobile
Geld voor je oude mobiel via Markplaats
Oude telefoon inleveren bij Envirofone 

 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>